Mooie transsexueel van 46 zoekt kerels voor een vrijpartij

Natalee is een lekkere 46-jarige shemale uit Almere in de provincie Flevoland. Ze is een mooie transsexueel met zwart haar en ze zoekt kerels voor een vrijpartij!
Ja, ik wil sex met deze shemale
Laatst online:
Gisteren
Aantal keer bekeken:
591x
Neukt anaal:
Nee
Neemt anaal:
Ja
Zaad slikken:
Ja
Relatie:
Mogelijk
Sexdating:
Ja
Orgie:
Ja
Orientatie:
Bi-sexueel
Persoonlijke info over Natalee
Wie ben je?
Ik ben Natalee, een 46-jarige tranny
Waar woon je?
Ik woon in Almere, Flevoland
Hoe zie je eruit?
Ik heb bruine ogen, zwart haar en een slank lijf
Natalee in haar eigen woorden
Al die lompe boeren die alleen maar nieuwsgierig zijn naar mijn lul ben ik wel even zat. Ja, er zit echt een lul en ja, hij werkt ook nog eens prima. Maar als je er niet echt van houdt en alleen maar wil kijken hoe dat nou is, hoef je niet te reageren. Ik zoek een leuke, normale man, bij voorkeur iemand die al biseksuele of shemale ervaringen heeft. Zit niet te wachten op nieuwsgierige aapjes die het dan toch net ff niet meer durven..
Commentaren
Log eerst in om berichtjes te kunnen schrijven
Ik wil je echt eens afpalen!
★ Haren, Groningen 👍 Natalee vindt dit leuk
Ik heb zin om je te pijpen
★ De Marne, Groningen
Hoi, je ziet er top uit..
★ Venray, Limburg 👍 Natalee vindt dit leuk
Hoi, wat ben je mooi!
★ Graft-De Rijp, Noord-Holland
Je lul is prachtig
★ Nunspeet, Gelderland 👍 Natalee vindt dit leuk
Prachtige shemale
★ Woudrichem, Noord-Brabant
Stuur Natalee een email
Vriendinnen
Malinda
Mihow93
TeringHeteSex
Rosie1996
Kellis
WomanWIthADick
BottomMaya
Pralinee
Marcella92
Alle vriendinnen
De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. We willen je erop attenderen dat de website expliciete seksuele en erotische content bevat, waaronder foto's en tekstberichten. Deze materialen zijn niet geschikt voor minderjarigen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat minderjarigen geen toegang hebben tot dergelijke inhoud. Let op dat alle teksten gerelateerd aan dating en persoonlijke ontmoetingen op deze website enkel voor illustratieve doeleinden zijn. Er is nooit de mogelijkheid voor daadwerkelijke fysieke ontmoetingen of afspraken met personen die in de getoonde foto's verschijnen. Deze profielen dienen slechts voor het uitwisselen van berichten en illustreren geen reële dating mogelijkheden. Bescherm de online ervaring van jouw gezin door het installeren van adequate ouderlijk toezichtsmaatregelen. Wij raden aan om ouderlijk toezichtsprogramma's op jouw apparaat te installeren, zoals Netnanny en Connectsafely. Deze programma's blokkeren doorgaans automatisch toegang tot specifieke websites en online inhoud die als ongeschikt voor minderjarigen wordt beschouwd. Ze worden regelmatig bijgewerkt om nieuwe ongeschikte websites toe te voegen.