Lieve tranny van 33 zoekt kerels voor sex met haar

LapdanceLaura is een lekkere 33-jarige shemale uit Ieper in de provincie West-Vlaanderen. Ze is een lieve tranny met bruin haar en ze zoekt kerels voor sex met!
Ja, ik wil sex met deze shemale
Laatst online:
Vandaag
Aantal keer bekeken:
395x
Neukt anaal:
Ja
Neemt anaal:
Ja
Zaad slikken:
Nee
Relatie:
Nee
Sexdating:
Ja
Orgie:
Nee
Orientatie:
Bi-sexueel
Toevoegen als vriend
LapdanceLaura
Persoonlijke info over LapdanceLaura
Wie ben je?
Ik ben LapdanceLaura, een 33-jarige trans
Waar woon je?
Ik woon in Ieper, West-Vlaanderen
Hoe zie je eruit?
Ik heb grijze ogen, bruin haar en een slank lijf
LapdanceLaura in haar eigen woorden
Hi! Ik ben Laura, maar mijn vriendinnen en enkele gelukkige kerels noemen me ook wel eens Lapdance Laura. Die naam heb ik niet gestolen, ik ben een echte lapdance koningin. Zin om mijn kontje in een strak slipje langs je kruis te zien wrijven? Ik dacht het wel. Als je lief bent, doe ik het slipje misschien wel uit, en kun jij iets naar binnen slippen… als je weet wat ik bedoel toch. Geef me gerust een seintje, ik wacht. X Laura de Lapdance queen
Commentaren
Log eerst in om berichtjes te kunnen schrijven
Zo, wat een babe
★ Simpelveld, Limburg 👍 LapdanceLaura vindt dit leuk
Heb je zin om te gaan daten?
★ Schinnen, Oost-vlaanderen
Zin om eens te gaan sexen?
★ Wijchen, Gelderland 👍 LapdanceLaura vindt dit leuk
Strakke tranny
★ Meppel, Drenthe
Je lul zou ik willen afzuigen
★ Woudrichem, Noord-Brabant 👍 LapdanceLaura vindt dit leuk
Hey, wat ben je mooi..
★ Helmond, Oost-vlaanderen
Stuur LapdanceLaura een email
Vriendinnen
Geilenikky
RedhairDontcare
Ratjetoe
Danique1989
Willianne
HotBernadetta
DonnaJo80
FotoSletje
Sorayahotness
Alle vriendinnen
De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. We willen je erop attenderen dat de website expliciete seksuele en erotische content bevat, waaronder foto's en tekstberichten. Deze materialen zijn niet geschikt voor minderjarigen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat minderjarigen geen toegang hebben tot dergelijke inhoud. Let op dat alle teksten gerelateerd aan dating en persoonlijke ontmoetingen op deze website enkel voor illustratieve doeleinden zijn. Er is nooit de mogelijkheid voor daadwerkelijke fysieke ontmoetingen of afspraken met personen die in de getoonde foto's verschijnen. Deze profielen dienen slechts voor het uitwisselen van berichten en illustreren geen reële dating mogelijkheden. Bescherm de online ervaring van jouw gezin door het installeren van adequate ouderlijk toezichtsmaatregelen. Wij raden aan om ouderlijk toezichtsprogramma's op jouw apparaat te installeren, zoals Netnanny en Connectsafely. Deze programma's blokkeren doorgaans automatisch toegang tot specifieke websites en online inhoud die als ongeschikt voor minderjarigen wordt beschouwd. Ze worden regelmatig bijgewerkt om nieuwe ongeschikte websites toe te voegen.