Hitsige tranny van 29 zoekt kerels voor erotisch contact

Katharina is een lekkere 29-jarige shemale uit Terneuzen in de provincie Zeeland. Ze is een hitsige tranny met zwart haar en ze zoekt kerels voor erotisch contact!
Ja, ik wil sex met deze shemale
Laatst online:
Vandaag
Aantal keer bekeken:
573x
Neukt anaal:
Nee
Neemt anaal:
Ja
Zaad slikken:
Nee
Relatie:
Mogelijk
Sexdating:
Ja
Orgie:
Nee
Orientatie:
Bi-sexueel
Persoonlijke info over Katharina
Wie ben je?
Ik ben Katharina, een 29-jarige shemale
Waar woon je?
Ik woon in Terneuzen, Zeeland
Hoe zie je eruit?
Ik heb blauwe ogen, zwart haar en een slank lijf
Katharina in haar eigen woorden
Als je met mij bent wil ik dat je al je trucjes op me afvuurt! Ik heb er zelf ook een flink aantal op de plank liggen. Een voor een ga ik ze met je delen. Je moet als vrouw altijd iets speciaals achter de hand houden. In mijn geval een beetje lastig want dat speciale van mij valt meteen op. Maar dat is precies waar jij naar op zoek bent is het niet? Jij zoekt en je vind. Ben je ook wat ik zoek? Daar komen we maar op een manier achter....
Commentaren
Log eerst in om berichtjes te kunnen schrijven
Je penis mag wel eens in mijn kontje
★ Hof van Twente, Overijssel 👍 Katharina vindt dit leuk
Lekkere billen..
★ Veenendaal, Utrecht
Spuit me in de mond, lekkere shemale
★ Schijndel, Noord-Brabant 👍 Katharina vindt dit leuk
Ik wil je neuken, lekker mokkel...
★ Baarn, Utrecht
Zin om met jou sex te hebben!
★ Leidschendam-Voorburg, Zuid-Holland 👍 Katharina vindt dit leuk
Geil lijf...
★ Genk, Vlaams-Limburg
Stuur Katharina een email
Vriendinnen
LailaLove
Renske59
GirlNaughty
NuVerkrijgBaar
Dilvin
Joy_Full
JustWenda
Charlotte92
XenaJ
Alle vriendinnen
De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. We willen je erop attenderen dat de website expliciete seksuele en erotische content bevat, waaronder foto's en tekstberichten. Deze materialen zijn niet geschikt voor minderjarigen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat minderjarigen geen toegang hebben tot dergelijke inhoud. Let op dat alle teksten gerelateerd aan dating en persoonlijke ontmoetingen op deze website enkel voor illustratieve doeleinden zijn. Er is nooit de mogelijkheid voor daadwerkelijke fysieke ontmoetingen of afspraken met personen die in de getoonde foto's verschijnen. Deze profielen dienen slechts voor het uitwisselen van berichten en illustreren geen reële dating mogelijkheden. Bescherm de online ervaring van jouw gezin door het installeren van adequate ouderlijk toezichtsmaatregelen. Wij raden aan om ouderlijk toezichtsprogramma's op jouw apparaat te installeren, zoals Netnanny en Connectsafely. Deze programma's blokkeren doorgaans automatisch toegang tot specifieke websites en online inhoud die als ongeschikt voor minderjarigen wordt beschouwd. Ze worden regelmatig bijgewerkt om nieuwe ongeschikte websites toe te voegen.