Lekkere tranny van 34 zoekt liefhebbers voor een vrijpartij

Jalissaa is een lekkere 34-jarige shemale uit Delft in de provincie Zuid-Holland. Ze is een lekkere tranny met zwart haar en ze zoekt liefhebbers voor een vrijpartij!
Ja, ik wil sex met deze shemale
Laatst online:
Vandaag
Aantal keer bekeken:
664x
Neukt anaal:
Ja
Neemt anaal:
Ja
Zaad slikken:
Ja
Relatie:
Nee
Sexdating:
Ja
Orgie:
Ja
Orientatie:
Bi-sexueel
Persoonlijke info over Jalissaa
Wie ben je?
Ik ben Jalissaa, een 34-jarige trans
Waar woon je?
Ik woon in Delft, Zuid-Holland
Hoe zie je eruit?
Ik heb bruine ogen, zwart haar en een slank lijf
Jalissaa in haar eigen woorden
Ben weer terug single. Mijn laatste vriend die vond het super geil als ik hem in zijn sterretje neukte maar wilde dat niet bij mij ook doen. Ja, dat schiet niet op dan hoor, ik wil ook kunnen genieten immers! Het meest geil vind ik neuken in de buitenlucht en op een tweede plaats komt neuken onder de douche. Wat staat er bij jou op de 1ste en 2de plaats?
Commentaren
Log eerst in om berichtjes te kunnen schrijven
Ik zoek een shemale
★ Assen, Drenthe 👍 Jalissaa vindt dit leuk
Ha, je ziet er super uit..
★ Almere, Flevoland 👍 Jalissaa vindt dit leuk
Hoi, wat ben je lekker
★ Oude IJsselstreek, Gelderland
Ik wil je pijpen, Jalissaa...
★ Maasgouw, Limburg
Hoi, je ziet er super uit
★ IJsselstein, Utrecht
Zo, je ziet er super uit
★ Enschede, Overijssel 👍 Jalissaa vindt dit leuk
Je lul is super lekker..
★ Purmerend, Noord-Holland
Prachtige vrouw
★ Boskoop, Zuid-Holland
Stuur Jalissaa een email
Vriendinnen
HeteMirna
SingleLillie
AnalLove
Sallty
Testxme
SleurZat
StiekemOpZoek
KrolsKatertje
Gemmaheet
Alle vriendinnen
De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. We willen je erop attenderen dat de website expliciete seksuele en erotische content bevat, waaronder foto's en tekstberichten. Deze materialen zijn niet geschikt voor minderjarigen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat minderjarigen geen toegang hebben tot dergelijke inhoud. Let op dat alle teksten gerelateerd aan dating en persoonlijke ontmoetingen op deze website enkel voor illustratieve doeleinden zijn. Er is nooit de mogelijkheid voor daadwerkelijke fysieke ontmoetingen of afspraken met personen die in de getoonde foto's verschijnen. Deze profielen dienen slechts voor het uitwisselen van berichten en illustreren geen reŽle dating mogelijkheden. Bescherm de online ervaring van jouw gezin door het installeren van adequate ouderlijk toezichtsmaatregelen. Wij raden aan om ouderlijk toezichtsprogramma's op jouw apparaat te installeren, zoals Netnanny en Connectsafely. Deze programma's blokkeren doorgaans automatisch toegang tot specifieke websites en online inhoud die als ongeschikt voor minderjarigen wordt beschouwd. Ze worden regelmatig bijgewerkt om nieuwe ongeschikte websites toe te voegen.