Slanke transsexueel van 47 zoekt een man voor een flirt

Christinaa is een lekkere 47-jarige shemale uit Meppel in de provincie Drenthe. Ze is een slanke transsexueel met donker blond haar en ze zoekt een man voor een!
Ja, ik wil sex met deze shemale
Laatst online:
Gisteren
Aantal keer bekeken:
557x
Neukt anaal:
Ja
Neemt anaal:
Ja
Zaad slikken:
Ja
Relatie:
Nee
Sexdating:
Ja
Orgie:
Nee
Orientatie:
Bi-sexueel
Persoonlijke info over Christinaa
Wie ben je?
Ik ben Christinaa, een 47-jarige tranny
Waar woon je?
Ik woon in Meppel, Drenthe
Hoe zie je eruit?
Ik heb bruine ogen, donker blond haar en een slank lijf
Christinaa in haar eigen woorden
Ik ben niet een vrouw die je elke dag ontmoet, of ja misschien ook wel, maar wat je dan niet weet is dat sommige van ons gewoon heel graag onderdanig zijn voor een man niet alle vrouwen, maar vrouwen zoals ik! Ik ben op zoek naar een dominante man die mijn baas wilt zijn en me heerlijke seks kan geven, het is goed als het pijn doet, hou ik wel wel van en alsjeblieft meester als ik u orders niet opvolg tref dan passende maatregelen en STRAF mij! Dat verdien ik!
Commentaren
Log eerst in om berichtjes te kunnen schrijven
Wat moet het lekker zijn om met jou sex te hebben..!
★ Weert, Limburg
Ik wil je hard van achteren nemen
★ Coevorden, Drenthe 👍 Christinaa vindt dit leuk
Geen zin om eens met mij te gaan vrijen?
★ Lelystad, Flevoland
Sexy trans!
★ Franekeradeel, Friesland 👍 Christinaa vindt dit leuk
Ik wil je echt eens afzuigen..
★ Zutphen, Gelderland 👍 Christinaa vindt dit leuk
Wow, wat een babe
★ Voerendaal, Limburg
Schitterende she-male..!
★ Diest, Vlaams-Brabant 👍 Christinaa vindt dit leuk
Stuur Christinaa een email
Vriendinnen
ChocoladeStaafje
Brittany74
BritneyLove
HottyShe
GeileNalini
FuckMeBuddy
LatexLola
Baukje64
EenGoedeIndruk
Alle vriendinnen
De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. We willen je erop attenderen dat de website expliciete seksuele en erotische content bevat, waaronder foto's en tekstberichten. Deze materialen zijn niet geschikt voor minderjarigen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat minderjarigen geen toegang hebben tot dergelijke inhoud. Let op dat alle teksten gerelateerd aan dating en persoonlijke ontmoetingen op deze website enkel voor illustratieve doeleinden zijn. Er is nooit de mogelijkheid voor daadwerkelijke fysieke ontmoetingen of afspraken met personen die in de getoonde foto's verschijnen. Deze profielen dienen slechts voor het uitwisselen van berichten en illustreren geen reële dating mogelijkheden. Bescherm de online ervaring van jouw gezin door het installeren van adequate ouderlijk toezichtsmaatregelen. Wij raden aan om ouderlijk toezichtsprogramma's op jouw apparaat te installeren, zoals Netnanny en Connectsafely. Deze programma's blokkeren doorgaans automatisch toegang tot specifieke websites en online inhoud die als ongeschikt voor minderjarigen wordt beschouwd. Ze worden regelmatig bijgewerkt om nieuwe ongeschikte websites toe te voegen.