Lekkere tranny van 35 zoekt jongen voor neuk sex

GeileBaas is een lekkere 35-jarige shemale uit Eemsdelta in de provincie Groningen. Ze is een lekkere tranny met bruin haar en ze zoekt jongen voor neuk sex!
Ja, ik wil sex met deze shemale
Laatst online:
Gisteren
Aantal keer bekeken:
751x
Neukt anaal:
Ja
Neemt anaal:
Ja
Zaad slikken:
Ja
Relatie:
Nee
Sexdating:
Ja
Orgie:
Nee
Orientatie:
Bi-sexueel
Persoonlijke info over GeileBaas
Wie ben je?
Ik ben GeileBaas, een 35-jarige trans
Waar woon je?
Ik woon in Eemsdelta, Groningen
Hoe zie je eruit?
Ik heb bruine ogen, bruin haar en een slank lijf
GeileBaas in haar eigen woorden
Er kan er maar een de baas zijn zeg ik altijd, nou ja mijn moeder. En dat klopt wel een beetje. Thuis is zij de baas, maar als ik nou eens met jou samen zou zijn, zou jij dan de baas zijn of ik? Als ik de baas mag spelen, dan word ik een hele geile baas. Zin in een geile baas? Dan hoef jij alleen maar het volgende te doen. Maak een naaktfoto van jezelf en stuur hem naar mij op. Op het moment dat ik hem heb kan ik mezelf vast aftrekken op jou. Hoe meer ik dan naar jou kijk, hoe meer zin ik in jou krijg. En ben jij een beetje lief en volg jij geile bevelen van jouw baasje op?
Commentaren
Log eerst in om berichtjes te kunnen schrijven
Je mag in mijn mond klaarkomen, wat ben jij lekker!
★ Uithoorn, Noord-Holland
Wat moet het lekker zijn om door jou afgezogen te worden, GeileBaas
★ Staphorst, Overijssel 👍 GeileBaas vindt dit leuk
Prachtige trans!
★ Vianen, Utrecht 👍 GeileBaas vindt dit leuk
Stuur GeileBaas een email
Vriendinnen
StiekemOpZoek
Fit-Girl
Carola
WoesteWendy
Dionne28
SlingerVoorJeNeus
StilVerlangen
Firstchoice
Evelinne
Alle vriendinnen
De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. We willen je erop attenderen dat de website expliciete seksuele en erotische content bevat, waaronder foto's en tekstberichten. Deze materialen zijn niet geschikt voor minderjarigen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat minderjarigen geen toegang hebben tot dergelijke inhoud. Let op dat alle teksten gerelateerd aan dating en persoonlijke ontmoetingen op deze website enkel voor illustratieve doeleinden zijn. Er is nooit de mogelijkheid voor daadwerkelijke fysieke ontmoetingen of afspraken met personen die in de getoonde foto's verschijnen. Deze profielen dienen slechts voor het uitwisselen van berichten en illustreren geen reŽle dating mogelijkheden. Bescherm de online ervaring van jouw gezin door het installeren van adequate ouderlijk toezichtsmaatregelen. Wij raden aan om ouderlijk toezichtsprogramma's op jouw apparaat te installeren, zoals Netnanny en Connectsafely. Deze programma's blokkeren doorgaans automatisch toegang tot specifieke websites en online inhoud die als ongeschikt voor minderjarigen wordt beschouwd. Ze worden regelmatig bijgewerkt om nieuwe ongeschikte websites toe te voegen.