Slanke tranny van 34 zoekt heren voor neuk sex

TGirlTessa is een lekkere 34-jarige shemale uit Harderwijk in de provincie Gelderland. Ze is een slanke tranny met bruin haar en ze zoekt heren voor neuk sex!
Ja, ik wil sex met deze shemale
Laatst online:
Gisteren
Aantal keer bekeken:
805x
Neukt anaal:
Ja
Neemt anaal:
Ja
Zaad slikken:
Ja
Relatie:
Mogelijk
Sexdating:
Ja
Orgie:
Ja
Orientatie:
Bi-sexueel
Persoonlijke info over TGirlTessa
Wie ben je?
Ik ben TGirlTessa, een 34-jarige trans
Waar woon je?
Ik woon in Harderwijk, Gelderland
Hoe zie je eruit?
Ik heb bruine ogen, bruin haar en een slank lijf
TGirlTessa in haar eigen woorden
In het echte leven is het volgens mij NOT DONE voor een vrouw zoals mij om een lekkere man te zoeken om aan mijn trekken te komen. Ik ben namelijk wat je noemt een shemale Ik ben totaal vrouwelijk, maar heb iets tussen mijn benen hangen. Ik ben geen lesbo en wil dus geen vrouwen neuken. Ik wil ook geneukt kunnen worden door een lekkere pik. Als jij niet bang bent voor wat ik tussen mijn benen heb, dan moet je snel contact met me opnemen, want ik sta op springen!
Commentaren
Log eerst in om berichtjes te kunnen schrijven
Hi, wat een babe
★ Noordoostpolder, Flevoland 👍 TGirlTessa vindt dit leuk
Sexy lichaam
★ Zeist, Utrecht
Heb je tijd om binnenkort te gaan sexen?
★ Zundert, Noord-Brabant 👍 TGirlTessa vindt dit leuk
Sexy lichaam
★ De Ronde Venen, Utrecht 👍 TGirlTessa vindt dit leuk
Ha, wat ben jij ontzettend mooi...
★ Medemblik, Noord-Holland
Stuur TGirlTessa een email
Vriendinnen
ErgGrootGeschapen
Klaasje80
Emilia78
Refelxx
BelleEstelle
Eloise64
VersaManGezocht
BlondCutie
DeEersteKeer
Alle vriendinnen
De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. We willen je erop attenderen dat de website expliciete seksuele en erotische content bevat, waaronder foto's en tekstberichten. Deze materialen zijn niet geschikt voor minderjarigen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat minderjarigen geen toegang hebben tot dergelijke inhoud. Let op dat alle teksten gerelateerd aan dating en persoonlijke ontmoetingen op deze website enkel voor illustratieve doeleinden zijn. Er is nooit de mogelijkheid voor daadwerkelijke fysieke ontmoetingen of afspraken met personen die in de getoonde foto's verschijnen. Deze profielen dienen slechts voor het uitwisselen van berichten en illustreren geen reŽle dating mogelijkheden. Bescherm de online ervaring van jouw gezin door het installeren van adequate ouderlijk toezichtsmaatregelen. Wij raden aan om ouderlijk toezichtsprogramma's op jouw apparaat te installeren, zoals Netnanny en Connectsafely. Deze programma's blokkeren doorgaans automatisch toegang tot specifieke websites en online inhoud die als ongeschikt voor minderjarigen wordt beschouwd. Ze worden regelmatig bijgewerkt om nieuwe ongeschikte websites toe te voegen.