Mooie shemale van 38 zoekt heren voor een vrijpartij

TooBig4U is een lekkere 38-jarige shemale uit Waadhoeke in de provincie Friesland. Ze is een mooie shemale met licht blond haar en ze zoekt heren voor een vrijpartij!
Ja, ik wil sex met deze shemale
Laatst online:
Gisteren
Aantal keer bekeken:
732x
Neukt anaal:
Nee
Neemt anaal:
Ja
Zaad slikken:
Nee
Relatie:
Nee
Sexdating:
Ja
Orgie:
Ja
Orientatie:
Bi-sexueel
Persoonlijke info over TooBig4U
Wie ben je?
Ik ben TooBig4U, een 38-jarige trans
Waar woon je?
Ik woon in Waadhoeke, Friesland
Hoe zie je eruit?
Ik heb bruine ogen, licht blond haar en een slank lijf
TooBig4U in haar eigen woorden
Ben ik te groot geschapen voor je? Of vind jij een uitdaging wel geil in de slaapkamer? Ik weet heel goed dat ik best een indrukwekkende paal heb en dat veel mannen het dood eng vinden als ik zeg dat ik ze wil neuken. Maar ik weet na jaren van oefenen ook heel goed hoe ik je rustig, langzaam en zeker heel prettig kan voorbereiden zodat je niet te veel pijn hebt.. Zou je het dan met me aandurven als ik je beloof heel voorzichtig te zijn? Dolgraag zou ik weer eens een man willen neuken. Ik ben een tedere dame, doe het rustig en beheerst en weet heel goed hoe ik je langzaam moet voorbereiden om die heerlijke pik van me. Alleen dat geile spel, is voor ons beide al genieten, dus mocht het toch te pijnlijk zijn, of jij kunt er toch niet van genieten, dan is er nog steeds niets aan de hand. Lijkt het je wat om het eens te proberen?
Commentaren
Log eerst in om berichtjes te kunnen schrijven
Zin om eens te neuken?
★ Bellingwedde, Groningen 👍 TooBig4U vindt dit leuk
Ik heb heel veel zin om met jou sex te hebben..!
★ Groesbeek, Gelderland
Ik wil je echt graag een blowjob geven
★ Tietjerksteradeel, Friesland 👍 TooBig4U vindt dit leuk
Jouw lul is prachtig..
★ Emmen, Drenthe 👍 TooBig4U vindt dit leuk
Heb je tijd om eens met mij te gaan neuken?
★ Almere, Flevoland
Stuur TooBig4U een email
Vriendinnen
KandyMandy
Taradev
EvyShe
Shandy83
BabeMadelon
GemmaNice
LieverBottom
Desray25
Judith
Alle vriendinnen
De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. We willen je erop attenderen dat de website expliciete seksuele en erotische content bevat, waaronder foto's en tekstberichten. Deze materialen zijn niet geschikt voor minderjarigen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat minderjarigen geen toegang hebben tot dergelijke inhoud. Let op dat alle teksten gerelateerd aan dating en persoonlijke ontmoetingen op deze website enkel voor illustratieve doeleinden zijn. Er is nooit de mogelijkheid voor daadwerkelijke fysieke ontmoetingen of afspraken met personen die in de getoonde foto's verschijnen. Deze profielen dienen slechts voor het uitwisselen van berichten en illustreren geen reŽle dating mogelijkheden. Bescherm de online ervaring van jouw gezin door het installeren van adequate ouderlijk toezichtsmaatregelen. Wij raden aan om ouderlijk toezichtsprogramma's op jouw apparaat te installeren, zoals Netnanny en Connectsafely. Deze programma's blokkeren doorgaans automatisch toegang tot specifieke websites en online inhoud die als ongeschikt voor minderjarigen wordt beschouwd. Ze worden regelmatig bijgewerkt om nieuwe ongeschikte websites toe te voegen.