Strakke tranny van 29 zoekt jongens voor sex met haar

Blondie1992 is een lekkere 29-jarige shemale uit Harlingen in de provincie Friesland. Ze is een strakke tranny met licht blond haar en ze zoekt jongens voor sex met!
Ja, ik wil sex met deze shemale
Laatst online:
Gisteren
Aantal keer bekeken:
635x
Neukt anaal:
Ja
Neemt anaal:
Ja
Zaad slikken:
Ja
Relatie:
Mogelijk
Sexdating:
Ja
Orgie:
Ja
Orientatie:
Bi-sexueel
Toevoegen als vriend
Blondie1992
Persoonlijke info over Blondie1992
Wie ben je?
Ik ben Blondie1992, een 29-jarige shemale
Waar woon je?
Ik woon in Harlingen, Friesland
Hoe zie je eruit?
Ik heb groene ogen, licht blond haar en een sexy lijf
Blondie1992 in haar eigen woorden
Ik ben nieuwsgierig of er mannen zijn die wel sexcontact willen met een shemale. Ik ben zelf al een tijd single en zonder sex. De behoefte aan sex is groot maar lastig te vinden in het gewone leventje. Daarom mijn oproep hier. Jong (wel 18+) en oud mag reageren. Wie wil en durft?
Commentaren
Log eerst in om berichtjes te kunnen schrijven
VInd je het leuk om eens met mij het bed te delen?
★ Antwerpen, Antwerpen
Geil lijf...
★ Laren, Noord-Holland
Heerlijk lijfje
★ Bunnik, Utrecht
Heerlijk om je te pijpen..!
★ Beverwijk, Noord-Holland 👍 Blondie1992 vindt dit leuk
Stuur Blondie1992 een email
Vriendinnen
Kymaira
Lenige-Juul
Seksmaatjes
DirtyKat
NinaSoft
GekOpPijpen
MagischeMelis
Nathalie
Saskiatje93
Alle vriendinnen
De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. We willen je erop attenderen dat de website expliciete seksuele en erotische content bevat, waaronder foto's en tekstberichten. Deze materialen zijn niet geschikt voor minderjarigen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat minderjarigen geen toegang hebben tot dergelijke inhoud. Let op dat alle teksten gerelateerd aan dating en persoonlijke ontmoetingen op deze website enkel voor illustratieve doeleinden zijn. Er is nooit de mogelijkheid voor daadwerkelijke fysieke ontmoetingen of afspraken met personen die in de getoonde foto's verschijnen. Deze profielen dienen slechts voor het uitwisselen van berichten en illustreren geen reŽle dating mogelijkheden. Bescherm de online ervaring van jouw gezin door het installeren van adequate ouderlijk toezichtsmaatregelen. Wij raden aan om ouderlijk toezichtsprogramma's op jouw apparaat te installeren, zoals Netnanny en Connectsafely. Deze programma's blokkeren doorgaans automatisch toegang tot specifieke websites en online inhoud die als ongeschikt voor minderjarigen wordt beschouwd. Ze worden regelmatig bijgewerkt om nieuwe ongeschikte websites toe te voegen.