Mooie tranny van 35 zoekt jongen voor een vrijpartij

Jessiesurprise is een lekkere 35-jarige shemale uit Nijmegen in de provincie Gelderland. Ze is een mooie tranny met bruin haar en ze zoekt jongen voor een vrijpartij!
Ja, ik wil sex met deze shemale
Laatst online:
Gisteren
Aantal keer bekeken:
724x
Neukt anaal:
Ja
Neemt anaal:
Ja
Zaad slikken:
Nee
Relatie:
Mogelijk
Sexdating:
Ja
Orgie:
Nee
Orientatie:
Bi-sexueel
Toevoegen als vriend
Jessiesurprise
Persoonlijke info over Jessiesurprise
Wie ben je?
Ik ben Jessiesurprise, een 35-jarige trans
Waar woon je?
Ik woon in Nijmegen, Gelderland
Hoe zie je eruit?
Ik heb bruine ogen, bruin haar en een slank lijf
Jessiesurprise in haar eigen woorden
Net terug van een wereldreis en nu lonkt het gewone leven weer. Nouja lonken is het niet echt. Wat mij meer lonkt is geil worden en een geile vent gek maken met mijn avances. Na mijn wereldreis moet ik weer het normale leven oppakken. Blij word ik daar niet van. Daarom even lekker een seksdate om mijn gedachten los te laten. Geil wil je wel worden met mij. Ik wil je wel bij mij thuis ontvangen en zonder condoom. Verder ben ik niet van speeltjes en hou ik het puur natuur allemaal. Met wat aan ons lichaam zit kunnen wij het zelf heet genoeg maken.
Commentaren
Log eerst in om berichtjes te kunnen schrijven
Lijkt me heerlijk om gepijpt te worden door jou..
★ Antwerpen, Antwerpen
Geen zin om eens met mij het bed te delen?
★ Lingewaal, Gelderland 👍 Jessiesurprise vindt dit leuk
Je lul zou ik willen afzuigen...
★ Hoogezand-Sappemeer, Groningen 👍 Jessiesurprise vindt dit leuk
Lijkt me fijn om door jou afgezogen te worden!
★ Laren, Noord-Holland 👍 Jessiesurprise vindt dit leuk
Stuur Jessiesurprise een email
Vriendinnen
SpuitMeVOL
LadyPernille
Testertje
ShameLess
Duiveltje98
DeEersteKeer
Neliaa
TGirlTessa
Yltje
Alle vriendinnen
De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. We willen je erop attenderen dat de website expliciete seksuele en erotische content bevat, waaronder foto's en tekstberichten. Deze materialen zijn niet geschikt voor minderjarigen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat minderjarigen geen toegang hebben tot dergelijke inhoud. Let op dat alle teksten gerelateerd aan dating en persoonlijke ontmoetingen op deze website enkel voor illustratieve doeleinden zijn. Er is nooit de mogelijkheid voor daadwerkelijke fysieke ontmoetingen of afspraken met personen die in de getoonde foto's verschijnen. Deze profielen dienen slechts voor het uitwisselen van berichten en illustreren geen reŽle dating mogelijkheden. Bescherm de online ervaring van jouw gezin door het installeren van adequate ouderlijk toezichtsmaatregelen. Wij raden aan om ouderlijk toezichtsprogramma's op jouw apparaat te installeren, zoals Netnanny en Connectsafely. Deze programma's blokkeren doorgaans automatisch toegang tot specifieke websites en online inhoud die als ongeschikt voor minderjarigen wordt beschouwd. Ze worden regelmatig bijgewerkt om nieuwe ongeschikte websites toe te voegen.