Lekkere tranny van 34 zoekt man voor een vrijpartij

Safira is een lekkere 34-jarige shemale uit Maasgouw in de provincie Limburg. Ze is een lekkere tranny met licht blond haar en ze zoekt man voor een vrijpartij!
Ja, ik wil sex met deze shemale
Laatst online:
Gisteren
Aantal keer bekeken:
675x
Neukt anaal:
Ja
Neemt anaal:
Ja
Zaad slikken:
Nee
Relatie:
Nee
Sexdating:
Ja
Orgie:
Nee
Orientatie:
Bi-sexueel
Persoonlijke info over Safira
Wie ben je?
Ik ben Safira, een 34-jarige trans
Waar woon je?
Ik woon in Maasgouw, Limburg
Hoe zie je eruit?
Ik heb bruine ogen, licht blond haar en een slank lijf
Safira in haar eigen woorden
Haai, ik zoek een leuke eerlijke man die wel zin heeft in wat gezelligheid. Sex is onderdeel van die gezelligheid maar niet het hoofddoel! Ik hoop dat jij dat kunt snappen en dat je respect kunt hebben voor wie ik ben. Leuke, gezellige man die wel open staat voor een echte vriendschap met benefits.
Commentaren
Log eerst in om berichtjes te kunnen schrijven
Je penis zou ik willen afzuigen!
★ Wijdemeren, Noord-Holland
Wow, je ziet er top uit...
★ Olst-Wijhe, Overijssel
Hi, je ziet er super uit..!
★ Veenendaal, Utrecht 👍 Safira vindt dit leuk
Ik wil je graag in je reet nemen!
★ Goirle, Noord-Brabant
Stuur Safira een email
Vriendinnen
GeileMichelle
Yourplaceormine
Laaaraa
VrijeSex
TGirlTessa
TrioShemaleAfspraak
LoesePaal
BiLorna
Angenita
Alle vriendinnen
De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. We willen je erop attenderen dat de website expliciete seksuele en erotische content bevat, waaronder foto's en tekstberichten. Deze materialen zijn niet geschikt voor minderjarigen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat minderjarigen geen toegang hebben tot dergelijke inhoud. Let op dat alle teksten gerelateerd aan dating en persoonlijke ontmoetingen op deze website enkel voor illustratieve doeleinden zijn. Er is nooit de mogelijkheid voor daadwerkelijke fysieke ontmoetingen of afspraken met personen die in de getoonde foto's verschijnen. Deze profielen dienen slechts voor het uitwisselen van berichten en illustreren geen reŽle dating mogelijkheden. Bescherm de online ervaring van jouw gezin door het installeren van adequate ouderlijk toezichtsmaatregelen. Wij raden aan om ouderlijk toezichtsprogramma's op jouw apparaat te installeren, zoals Netnanny en Connectsafely. Deze programma's blokkeren doorgaans automatisch toegang tot specifieke websites en online inhoud die als ongeschikt voor minderjarigen wordt beschouwd. Ze worden regelmatig bijgewerkt om nieuwe ongeschikte websites toe te voegen.