Hitsige tranny van 29 zoekt kerels voor erotisch contact

Lieka is een lekkere 29-jarige shemale uit Utrecht in de provincie Utrecht. Ze is een hitsige tranny met bruin haar en ze zoekt kerels voor erotisch contact!
Ja, ik wil sex met deze shemale
Laatst online:
Gisteren
Aantal keer bekeken:
689x
Neukt anaal:
Ja
Neemt anaal:
Ja
Zaad slikken:
Ja
Relatie:
Mogelijk
Sexdating:
Ja
Orgie:
Ja
Orientatie:
Bi-sexueel
Persoonlijke info over Lieka
Wie ben je?
Ik ben Lieka, een 29-jarige shemale
Waar woon je?
Ik woon in Utrecht, Utrecht
Hoe zie je eruit?
Ik heb bruine ogen, bruin haar en een slank lijf
Lieka in haar eigen woorden
Hallo, zoek mensen die het leuk lijkt om eens een nieuwe ervaring op te doen. Standaard hou ik niet van, jij hopelijk ook niet? Ik geef je graag een super ervaring als shemale. Er is van alles mogelijk en kom dan ook graag in contact met geile mannen (vrouwen en koppels evt mogelijk)
Commentaren
Log eerst in om berichtjes te kunnen schrijven
Ik wil je echt eens rukken!
★ Dronten, Luik 👍 Lieka vindt dit leuk
Zo, wat ben je mooi..
★ Waddinxveen, Zuid-Holland
Zin om eens te daten?
★ Voerendaal, Limburg 👍 Lieka vindt dit leuk
Lijkt me heerlijk om jouw zaad te slikken!
★ Tynaarlo, Drenthe
Stuur Lieka een email
Vriendinnen
HeteDaantje
Blackdildo
Vanessa96
HottyIvanka
Mypleasure
Ginette
Leonora60
NieuwBegin62
Blondie1992
Alle vriendinnen
De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. We willen je erop attenderen dat de website expliciete seksuele en erotische content bevat, waaronder foto's en tekstberichten. Deze materialen zijn niet geschikt voor minderjarigen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat minderjarigen geen toegang hebben tot dergelijke inhoud. Let op dat alle teksten gerelateerd aan dating en persoonlijke ontmoetingen op deze website enkel voor illustratieve doeleinden zijn. Er is nooit de mogelijkheid voor daadwerkelijke fysieke ontmoetingen of afspraken met personen die in de getoonde foto's verschijnen. Deze profielen dienen slechts voor het uitwisselen van berichten en illustreren geen reŽle dating mogelijkheden. Bescherm de online ervaring van jouw gezin door het installeren van adequate ouderlijk toezichtsmaatregelen. Wij raden aan om ouderlijk toezichtsprogramma's op jouw apparaat te installeren, zoals Netnanny en Connectsafely. Deze programma's blokkeren doorgaans automatisch toegang tot specifieke websites en online inhoud die als ongeschikt voor minderjarigen wordt beschouwd. Ze worden regelmatig bijgewerkt om nieuwe ongeschikte websites toe te voegen.